Kantoor


Ruim 50 jaar geleden werkte Marcel Panis vanaf de zolderkamer in zijn ouderlijk huis. Hij begon met verzekeringen en ging later ook hypotheekadvies geven. Na enkele jaren ontdekte hij zijn echte roeping: makelaar.
 
In 2002 was Marcel Panis Makelaardij uitgegroeid tot een flink kantoor aan het Eikenbosch, waar zeven mensen werkten. Het was tijd voor zoon Jasper Panis om de zaak over te nemen.
 
Voordelen
Jasper Panis is in het bezit van alle certificaten die een NVM-makelaar nodig heeft. Bovendien wordt hij nog jaarlijks bijgespijkerd met de laatste nieuwe ontwikkelingen, zodat zijn kennis altijd optimaal is. Zijn vastgoedcertificaten en NWWI certificaten bieden u een waarborg voor kwaliteit. En omdat Jasper al zijn hele leven in deze omgeving woont, kent hij de lokale woningmarkt als geen ander.
 
Persoonlijk
Het grootste voordeel van ons kantoor is buiten de kennis en de ervaring, de persoonlijke benadering. Door onze betrokkenheid, steken we net wat meer tijd in onze dienstverlening. We zijn heel flexibel; u kunt ons ook ’s avonds of in het weekend bereiken. Wij begrijpen dat een aankoop- of verkoopproces heel belangrijk voor u is en dat u dus regelmatig vragen hebt. Daarom beantwoordt de makelaar uw vragen zelf. Hij is aanwezig bij alle belangrijke momenten. Zo hebt u altijd het beste advies en komen we samen tot het beste resultaat!
 
Marcel Panis Makelaardij
Persoonlijk en betrokken!

Marcel Panis Makelaardij

Kantoor Vestiging Marcel Panis Makelaardij

Adresgegevens

Eikenbosch 23
5056 GB BERKEL-ENSCHOT
KvK nummer: 18079926
BTW nummer: 152795807B01

Routeplanner